fbpx
Clinica de Imunopsihologie Duvac & Duvac

Clinica noastră oferă servicii psihologice personalizate de mare complexitate în specializările psihologie clinică, psihologia muncii și organizațională și psihologie aplicată în domeniul securității naționale.

Supervizare profesională

Supervizarea reprezintă o metodă de dezvoltare profesională pentru psihologi și o activitate formativă a profesiei prin care se asigură managementul serviciilor psihologice pe durata desfășurării supervizării..

Expertiza psihologică

Expertiza psihologica este o cercetare cu caracter stiințific pentru care sunt utilizate diverse instrumente psihologice, precum interviul clinic și diferite probe psihologice (teste), în vederea realizarii unui...

Intervenție psihologică specializată pentru refacerea imunității psihice

Sănătatea mentala reprezintă o stare de bine generalizata, fiind o funcție de integrare si de adaptare a individului în societate și în cultura din care face parte.

Evaluarea psihologică

Pentru realizarea evaluării psihologice se vor analiza diverse surse de informație printr-o serie de instrumente, precum interviul clinic si diferite probe psihologice (teste), adecvate unui scop bine determinat al evaluării...