fbpx

Rezidentiat clinic online Telepsychology.ro by Ion Duvac

In cadrul Clinicii de servicii psihologice online Telepsychology.ro organizam in premiera, începând cu data de 01.10.2020, proiectul inovativ ”Rezidențiat clinic online pentru psihologii în supervizare” în următoarele specializări:
 Psihologie Clinică;
 Psihoterapie;
 Consiliere Psihologică;
Obiectivului Rezidențiatului clinic online constă în dezvoltarea abilităților de relaționare și familiarizare a psihologilor în supervizare, indiferent de supervizorul cu care au contract, cu beneficiarii serviciilor psihologice – clienții Telepsychology.ro!
Etapa I: Certificare in protocoalele de interventie psihologica Telepsychology.ro, creare si administrare cont pe platforma online 250 ron;
Etapa a II- a: parcurgerea a minim 100 de ore de servicii de Prim ajutor psihologic in proiectele Telepsychology.ro – pro bono;
Etapa a III – a: psihologii pot aplica pentru a deveni Business Partneri pentru a furniza servicii psihologice platite in regim de Psiholog Business Partner in proiectul Video Call Center Panic Attack, in regim de garzi cu durata de 6 ore, organizate 24/7, minim 150 de ore.
Etapa a IV – a: Psihologi Business Partneri cu drepturi depline, daca doresc asocierea cu Telepsychology.ro
În cadrul Rezidențiatului clinic online se organizează ”Raportul de gardă”, cu întâlniri online săptămânale, coordonate de dr. psiholog Ion Duvac si echipa sa.
Etapele nu sunt obligatorii, dar se parcurg in ordine!
Cv-urile psihologilor in supervizare care doresc sa intre in acest proiect se trimit pe adresa de email office@intellpsy.com, menționând la subiect Rezidentiat clinic.
În urma preselecțiilor cv-urilor, candidații vor fi contactati in cel mai scurt timp pentru definitivarea demersurilor.

Date

Sep 30 2020
Expired!

Time

8:00 pm - 9:00 pm

Location

IntellPsy & Psychological Profiler Academy by Ion DUVAC
IntellPsy & Psychological Profiler Academy by Ion DUVAC Bucharest Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five × 2 =