Despre noi

hrIntell Psy Group este grupul de firme care si-a propus sa aduca in prim plan multidisciplinaritatea, punandu-va la dispozitie cele mai bune si variate resurse pentru dezvoltare pe plan personal si profesional.

consultingIntell Psy Consulting: divizia de consultanta politica si pentru afaceri, din cadrul Intell Psy Group se ocupa cu furnizarea de programe individuale de consultanta si coaching pentru lideri din toate zonele de activitate, in special top manageri si politicieni.

academyPsychological Profiler Academy: este locul in care se formeaza si isi perfectioneaza cunostintele profesionisti din domeniul psihologiei si al stiintelor conexe – resurse umane, politica, marketing si comunicare – dupa o programa bine stabilita de seminarii, workshop-uri, coaching cognitiv-comportamental si training-uri personalizate.

hrIntell Psy Human Resources: – Divizia de resurse umane din cadrul Intell Psy Group are competente in recrutarea personalului calificat pentru compania dumneavoastra, precum si dezvoltarea proceselor, procedurilor si politicilor interne de resurse umane si evaluarea si imbunatatirea performantelor profesionale.

research Intell Psy Research Institute: divizia de cercetari in aria psihologiei aplicate, din cadrul Intell Psy Group pune la dispozitia companiilor intreaga noastra experienta in elaborarea unorstudii de piata de tip calitativ, a unor sondaje de opinie, construirea profilelor de clienti ce descriu segmente de piata specifice si nu in ultimul rand oferim analize psihologice detaliate pentru campaniile publicitare.

clinicaClinica de psihologie „Dr. Ion Duvac” va ofera servicii de consiliere psihologica, psihoterapie, dezvoltare personala si profesionala, evaluare psihologica si analiza comportamentala.